RALLIAUTON RAKENTAMINEN ON MIELENKIINTOINEN PROJEKTI

post thumb
Ralliautot
kirjoittanut Pasi/ 12 Apr 2022

RALLIAUTON RAKENTAMINEN ON MIELENKIINTOINEN PROJEKTI

Ralliauton rakentaminen on varmasti monen autoharrastajan unelma, sillä onhan Suomi rallikuskien luvattu maa. Monet suomalaiset maailmalla menestyneet rallikuskit ovat jossain vaiheessa uraansa rakentaneet oman ralliauton. Sen avulla voi nostaa omaa tietämystä ralliauton toiminnasta aivan uudelle tasolle. Ralliauton voi rakentaa harrastuksena, jolloin sen ei tarvitse noudattaa aivan kaikkia sääntöjä ja ohjeistuksia, mikä tekee rakentamisesta hieman helpompaa.

Ralliauton Rakentaminen Kilpailuihin

Jos aiot rakentaa ralliauton ja osallistua sen avulla oikeisiin rallikisoihin, silloin kannattaa tutustua kisanjärjestäjän vaatimuksiin. Rallissa on useita erilaisia luokkia, joissa määritellään tarkemmin se, minkälaisella autolla niihin voi osallistua. Tämä vaikuttaa paljon siihen, miten autoa kannattaa alkaa rakentamaan, sillä esimerkiksi hevosvoimien määrä on rajattu eri luokissa.

Autoharrastus voi olla myös rennompaa, jolloin ralliauton voi rakentaa peltoautoksi. Kun autoon alkaa tekemään erilaisia muutoksia, sillä ei välttämättä voi ajaa enää maantieajossa. Lakien ja pykälien kanssa on hyvä olla tarkkana, jotta kaikki tapahtuu lain mukaan. Mikäli taas haluat ajaa vain omalla maalla tai pelolla, säännöt eivät välttämättä ole niin tiukkoja.

Hae Vinkit Muilta Harrastajilta Kisoista

Jos haluat päästä nopeasti alkuun, suosittelemme menemään katsomaan Suomessa järjestettäviä rallikisoja. Silloin voit päästä juttelemaan alan harrastajien kanssa, joilta saa varmasti paljon hyviä vinkkejä ralliauton rakentamiseen. Monet ralliautoilun harrastajat jakavat mielellään vinkkejä, sillä he tietävät jo etukäteen, mitä kaikkea ralliauton kasaamisessa tulee ottaa huomioon.